06 May 2011

Објавени кандидатските листи за пратеници на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата за подобра Македонија

Почитувани,
Сакаме да Ве известиме дека ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата за подобра Македонија ги објавија кандидатските листи за пратеници за претстојните предвремени Парламентарни Избори 2011.
Со задоволство сакаме да Ве информираме дека Претседателот на нашиот Општински Комитет, г-динот Сашо Лазаровски се наоѓа на кандидатската листа во првата изборна единица на 11 место. Јас сум убеден дека сите ние ќе покажеме и докажеме дека на ВМРО-ДПМНЕ воопшто не му е проблем да добие 11 пратенички мандати во нашата изборна единица, а ОК Карпош ќе издвојува уште една голема победа.


Во прилог на ова, еве ги комплетните кандидатски листи на ВМРО-ДПМНЕ


ИЕ 1
1. м-р Никола Груевски
2. Лилјана Поповска
3. Ивица Коневски
4. Борислав Стојменов
5. Светлана Јакимовска
6. Горан Трајковски
7. Марјанчо Тодоровски
8. Косана Николиќ - Мазнева
9. Малиша Станковиќ
10. Веле Ѓорѓиевски
11. Сашо Лазаровски
12. Сузана Анова
13. Стефче Трпковски
14. Драган Настески
15. Христина Рунчева
16. Оливер Зафировски
17. Есма Реџепова
18. Драган Недељковиќ
19. Васо Трајковски
20. Асип Имеровски

ИЕ 2

1. Гордана Јанкулоска
2. Трајко Вељаноски
3. Јордан Пачков
4. Иван Стоиљковиќ
5. Амди Бајрам
6. Владанка Авировиќ
7. Александар Спасеновски
8. Благородна Дулиќ
9. Авдија Пепиќ
10. Диме Маџовски
11. Александар Стојкоски
12. Дарка Петрушевска
13. Леко Ристовски
14. Горан Живковски
15. Верица Костовска
16. Весна Дамчевска-Илиевска
17. Дијана Цветковска
18. Тони Ристов
19. Ведрана Ѓорѓевиќ
20. Милан Андоновски

ИЕ 3

1. Владимир Ѓорчев
2. Љубисав Иванов - Ѕинго
3. Надица Танчева - Тулиева
4. Владимир Пешевски
5. Илија Димовски
6. Нада Станчевска
7. Трајчо Димков
8. Бети Кузмановска
9. Васко Пашовски
10. Миле Пачемски
11. Елена Павлова
12. Ѓорѓи Коџабашиев
13. Емил Димитриев
14. Тони Трајановски
15. Марија Рашковска
16. Цветан Трипуновски
17. Оливер Алексовски
18. Лилјана Андоновска - Димитровска
19. Марјанчо Колевски
20. Горанчо Зашов

ИЕ 4

1. Зоран Ставрески
2. Марјан Ристески
3. Силвана Бонева
4. Павле Трајанов
5. Славе Гошев
6. Весна Пемова
7. Драган Цуклев
8. Димитар Стевананџија
9. Нада Ципушева
10. Ромео Тренов
11. Ванчо Апостолов
12. Ана Лашкоска
13. Васил Пишев
14. Панче Дамески
15. Весела Честоева
16. Сашко Николов
17. Ѓоко Камчев
18. Анатомија Минчева
19. Зоранчо Кековски
20. Марјанчо Пенчев

ИЕ 5

1. Антонијо Милошоски
2. Владимир Талески
3. Лилјана Затуроска
4. Александар Николоски
5. Илија Китаноски
6. Лилјана Кузмановска
7. Харалампие Шокароски
8. Михаилo Џолонга
9. Цена Матевска -- Дуза
10. Васко Мицевски
11. Крсто Мукоски
12. Анита Кипаризова Крстевска
13. Живко Пејковски
14. Надица Николоска
15. Гоце Цветкоски
16. Луме Адемоглу
17. Максуд Мутаир
18. Кристина Наќевска
19. Феим Авмедовски
20. Димче Наумоски

ИЕ 6

1. Никола Тодоров
2. Кенан Хасипи
3. Светлана Карапетрова
4. Дарко Димитриески
5. Фатмир Имероски
6. Јулијана Ваневска
7. Стојан Тодороски
8. Ванчо Милевски
9. Даниела Кировска
10. Мирослав Кочовски
11. Наташа Саздовска
12. Јорде Исајлоски
13. Љубиша Спасевски
14. Симона Зафировска
15. Анѓелко Анѓелковски
16. Бранислав Светозаревиќ
17. Бобан Ѓорѓевски
18. Драгана Чуприна
19. Васко Петревски
20. Перица Димитриевски

ИЕ 7

Ристо Манчев

ИЕ 8

Павле Саздов

ИЕ 9

Милорад Додовски

Архива